FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blond ecaille

Blond ecaille
Blond ecaille
Underbara Sofie var hos mig och fick ett riktigt lyft. Vi lade en mjuk toning i botten för att undvika utväxt så att den softas ut med hennes naturliga bottenfärg, på längderna jobbade jag med vävda slingor på frihand för att få ett mjukt flyt i håret och en ecaille känsla. Det hela avslutades med en färbomb i en soft sandton, som både ger lyster och vård till håret. Nu är Sofie redo för ljusare tider 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-29

Blond bob

Blond bob
Blond bob
Min underbara kund Anne var less på sitt hår och sugen på något nytt. Vi fräschade upp hennes utväxt med folieslingor och nyanserade sen i en kall färg för att få bort allt det guldiga. Efter en rejäl klippning fick Anne en snygg blond bob som passade hennes ansiktet och hår jättebra - så roligt med förändring! 😃🌟
Ingvild Norevik 2016-02-29

Koppar hårfärg

Koppar hårfärg
Denna härliga kopparfärg passar så fint på min kund, speciellt så här till våren när solen börjar titta fram mer och mer 😊☀️
Jennie Andersson 2016-02-29

Rufsig fläta

Rufsig fläta
Rufsig fläta
Lite frisyr inspiration inför helgen! 🌟
Den här snygga rufsiga flätan fick jag göra på min underbara kund Olga idag. Härligt med lite tips inför helgen!
Ingvild Norevik 2016-02-26

Brun balayage

Brun balayage
Brun balayage
Vackra Johanna var hos mig för att hon ville lätta upp sitt matt svarta hår. Vi bestämde oss för att göra en mustig balayage i congacs toner. Super härligt resultat och mycket mjukare mot Johannas vinterhy 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-26

Blond page

Blond page
Här var det dags för stor förändring och uppfräschning på min kunds hår! Jag la massa uppljusande slingor med Olaplex för att ljusa upp och samtidigt skona hårets kvalitet. Jag tonade sedan botten i en aningen mörkare ton för att undvika en så skarp utväxt och tonade längderna i en kallare blondfärg. Längden kapades av till en lätt lutande page ovanför axlarna som gav min kunds hår ny styrka och framför allt en frisyr. Så roligt jobb och vilken skillnad! Nu är vi redo för våren :)
Malin Kvaernå 2016-02-26

Chocolate Brown hair

Chocolate Brown hair
Hej allihopa!
Nu är jag och Paulina tillbaka på salongen igen och oj, va ovant det är att släppa mañana-Thailand-grooven och komma igång igen 😄 Det kliar rejält i fingrarna nu och här fick jag pyssla om min fina kund Angelica. Hon gjorde sombre-slingor hos mig för en tid sedan och nu kände hon att hon ville ha förändring men samtidigt vårda håret och hon visste inte heller exakt vad hon ville göra. Sådär när man vill ha något nytt men ändå inte. Så vi valde att tona hennes hår i en mustig chocolate brown som matchade hennes botten. Då kommer hennes sombre-slingor skina igenom efter några tvättar och så lagom till våren har man lite ljusare hår igen. Eller så kanske den här chokladiga förälskelsen håller i sig och vi kör något mer permanent nästa gång? Toningar är en ytlig behandling som inte sätter sig inuti hårstrået likt en hårfärg och är på så vis mycket skonsammare och flexiblare. Passar perfekt när man vill ha något nytt men inte slita för mycket på håret ✨
Camilla Lind 2016-02-26

Sombre

Sombre
Min fina kund Emilie hade varit hos en annan frisör och fått en färg som hon inte var nöjd med. Vi lade båda highlights och lowlights för att bryta upp den skarpa kanten. Sen nyanserade vi hela håret för att få den här mjuka sombre looken. 😊
Ingvild Norevik 2016-02-26

Korta naturliga fransar

Korta naturliga fransar
Min kund kom in till oss på salongen och var sugen på att göra fransar få hon tycker hennes egna är väldigt korta och ljusa. Hon har en känslig hy och därför bokade vi först en tid för att sätta endast tre fransar på varje öga, i samma längd som hennes egna för att testa om det skulle uppstå någon form av allergisk reaktion.
Vi väntade två dygn och det gick superbra, ingen reaktion!
En vecka senare satt vi detta härliga set. En relativt kort förlängning men en stor förändring för henne och det passade perfekt :)
Malin Sevelin 2016-02-26

Mustig sombre

Mustig sombre
Här fick jag skapa en härlig sombre med mjuka övergångar och mustiga toner. Jag började med att färga bort utväxten och sedan slinga längderna i tunna fina slingor, och avslutade det hela med att tona längderna i en ton som fint blandar in slingorna med resten av de mörka håret. Stylingen skapades med en konformad locktång, hårspray och glansspray :)
Malin Kvaernå 2016-02-25

Highlights and lowlights

Highlights and lowlights
Highlights and lowlights
Vilken härlig färg jag fick göra på min underbara kund! 😃 Efter en många foliepaket, med båda highlights och lowlights, sen en kall och glansig nyansering var Jenna redo att ut och glänsa med sitt nya hår.
Ingvild Norevik 2016-02-25

Vårens hårtrender 2016

Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
I tisdags var vi och blev inspirerade av Wellas trendvision inför våren och sommaren 2016. Den stora trenden är ecaille som är en soft version av balayage och sombre. Där man blandar olika nyanser för att få ett mjukt färgspectra i håret likt skalet på en sköldpadda som just ordet ecaille betyder. Färgskalan går i nyanser av flytande metaller som guld, koppar och rose. Håret ska kännas super lyxigt, välarbetat och fylligt. Vi på Peach Stockholm ser framemot en vår och sommar av fylligt lyxiga färger och välmående hår. Om ni känner er nyfikna är ni varmt välkomna att kika förbi någon av salongerna så svarar vi gärna på frågor utifrån just ert hår.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-25

Fyllning gelenaglar - galen utväxt

Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Nu är äntligen våra efterlängtade tjejer hemma från Thailand igen. Som vi saknat dom! Camilla började hemkomsten med ett stopp vid nagelbordet för att fixa till den otroliga utväxten! Här är bilder både före & efter.
Malin Sevelin 2016-02-24

Softa slingor

Softa slingor
Den här fina tjejen var ofärgad och hade en fin naturlig färg på sitt hår. Därför ville vi inte färgbehandla hela håret utan valde istället att jobba med softa slingor i olika nyanser. Några mjuka blonda highlights och några naturbruna lowlights. Ser så lyxigt och fräscht ut med mycket glans och liv i.
Hilda Wistrand 2016-02-24

Sombre

Sombre
Sombre
Kolla den fina färgen jag fick ge min fina kund Sara den här veckan! 😃 En ljus sombre i kalla naturliga toner.
Ingvild Norevik 2016-02-24