FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blond ombre

Blond ombre
Här fick jag skapa en mjuk härlig ombre med toner av beige och vanilj. Och lagom till att bilden skulle knäppas bjöds de även på lite härligt solljus :)
Malin Kvaernå 2016-01-18

Pink ombre

Pink ombre
Pink ombre
Förra veckan fick jag leka loss på min kund Jennys härliga hår, och då var det en röd/rosa ombre som stod på schemat :)
Jennie Andersson 2016-01-18

Mattsvarta naglar

Mattsvarta naglar
Förra veckan gjorde jag detta set med svarta naglar! En mix av två olika glitter och ett matt topplack på de helsvarta naglarna fick det att bli så här snyggt!
Malin Sevelin 2016-01-18

Vi byter bokningssystem

Vi byter bokningssystem
Just nu jobbar våra it-nissar på att uppdatera till ett nytt och fräscht bokningssystem😃. Bokningen är tillbaka så fort vi bara hinner. Under tiden går det jätte bra att maila oss bokningen på team@peachstockholm.se.
Ha en underbar söndag och glöm inte att njuta av den underbara solen som är framme idag ☀️
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-17

Copper hair

Copper hair
Copper hair
Copper hair
Solen skiner utanför fönstret, snön gnistrar och det är lördag. En sån där färgsprakande lördag för idag har jag fått pyssla om fina Annelie. Vi fyllde på hennes kopparfärg rejält idag. Första gången hon kom till mig hade hon väldigt blekt och poröst hår med en önskan om en mjuk kopparblond. När man färgar så ljust hår finns det väldigt, väldigt få pigment i håret och för att få en fin och intensiv färg krävs flera påfyllningar. Första gången började jag med att förpigmentera håret och sedan färga med Wella. Idag hade vi inte ett lika superblekt hår att jobba med, så pö om pö så kommer hennes kopparfärger att sitta bättre. Under tiden rekommenderar jag varmt att man använder färgbevarande schampo och balsam samt boostar pigmenten med en färgbomb från Revlon. Till Annelies hår kör vi på nummer 740 (Koppar, copper, cuivre).
Visst blir man glad av att se det här färgsprakande svallet? Sann hårglädje! ✨
Camilla Lind 2016-01-16

Ljus blond med folieslingor

Ljus blond med folieslingor
Ljuvlig ljus blond tack vare många tunna, tunna folieslingor och en kall nyansering som avslut ❄️
Camilla Lind 2016-01-15

Beige blonde ombre

Beige blonde ombre
Här har jag jobbat med folieslingor och olika kalla toningar för att få bort den varma känslan som fanns i håret sedan innan. Resultatet blev en härlig naturlig ombre med mjuka beige-blonda toner. :)
Malin Kvaernå 2016-01-15

Bronde

Bronde
Här är en riktigt glansig Bronde hårfärg som jag gjorde igår på min fina kund. Håret är färgad som en Ecaille med extra djup i botten, tunna slingor i olika nyanser och ett fin färgkombination av guld, havre och kall beige. Hennes färg känns som mellan en brun och blond, vilket gör den till en bronde, färgad som en ecaille, två innefärger i en smäll! ☺️
Camilla Lind 2016-01-15

Trendalert: Ronze & Cuivre

Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Kommer ni ihåg förra årets goding Ronze? En härlig färgkombination av mustig brons, brun och röd. Den här jätte fina färgen gör comeback 2016 och får uppbackning av sin franska kompis Cuivre. Cuivre betyder koppar, och just olika varma färger ligger verkligen i tiden i vår och sommar. Jag kommer att prata mer om vårens hårtrender, men jag börjar med dessa två pärlor.
Massa färginspiration finns i bildregnet här ovanför 😍
Camilla Lind 2016-01-14

Färgkorrigering

Färgkorrigering
Här fick jag en rejäl utmaning när min kund kom till mig med en Ombre färgad hos en annan frisör. Jag la folieslingor för att mjuka upp den hårda kanten och tonade håret i en naturligare och kallare ton. Eftersom håret var fläckigt och hade en så hård kant sen innan blir inte resultatet perfekt efter första färgkorrigering men det blev iaf lite mjukare och naturligare, ett steg i rätt riktning :)
Malin Kvaernå 2016-01-14

Kall blond

Kall blond
Min söta kund Agnes ville få nytt liv i sitt hår som hon tyckte blivit för mörkt och tråkigt. Så jag lade massa folieslingor i hela håret och avslutade det hela med en kalltoning, för att få den där underbara skandinaviska färgen. Jag önskar Agnes en underbar Asien resa och hoppas hon får gnistra i solen med sitt nya hår :).
Ingvild Norevik 2016-01-14

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Min kund kom in och ville inte ändra sin färg jättemycket men ändå ha en rejäl uppfräschning. Jag har lagt en lite mörkare färg i botten och sedan blandat längderna med både ljusa och mörkare slingor för att få skiftningar och liv i håret. Efter en rejäl toppning så blev denna mustiga, ljusbruna hårfärgen komplett! :)
Jennie Andersson 2016-01-14

Lob frisyr

Lob frisyr
Lob frisyr
Idag fick jag klippa den här härliga tjejen till en Lob, (lång bob). Jag har klippt upp håret kring ansiktet och gett henne busiga layers för att få en mer frisyr känsla. Färgen är hennes egen :)
Camilla Lind 2016-01-13

Kort frisyr

Kort frisyr
Den här modiga kunden ville klippa en kort frisyr av sitt långa hår. Jag har klippt korta sidor och nacke. Sedan har vi ett parti uppe på huvudet med längre längder. Det gör att hon kan variera stylingen från sida till sida och även styla allt bakåt. Färgmässigt har vi valt kalla toner med variation, från mörkt till ljust. Det ger ett fint djup och en lite tuffare look.
Hilda Wistrand 2016-01-13

Från naturlig svart till mustig mörkbrun

Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Kolla in den här skönhetens långa svall, visst blir man lite avundsjuk?
Min fina kund har rötter i Asien och hennes hår är helt ofärgat, så som ni kan se är hon svarthårig i sig själv. Nu önskade hon få en mörkbrun hårfärg istället som lyfter fram hennes hudton och ögon utan att kännas för onaturligt ljus samt klippa till frisyren.
Rent tekniskt sett så kan man ljusa upp ett ofärgat hår med hårfärg, så man kan bespara det från den rena blekningen. Men, vissa hår är så enbiten mörk i sig själv att inte ens vår favorit-färg från Wella orkar ljusa upp det. Och så blev fallet här, så då fick jag helbleka hennes längder och sedan tona in dem i en fin mörkbrun nyans. Så efter några timmar och en hel del pyssel fick vi fram den här ljuvliga nyansen 🙌
Camilla Lind 2016-01-12