FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

70-tal hår

70-tal hår
Min fina kund skulle iväg på tema-fest á la 70-tal och ville ha hjälp med sitt hår. Hippie-cowboy var riktlinjerna och detta blev resultatet! Blandade texturer, lösa flätor och tvinningar samt lite smycken på det.
Så himla roligt!💃
Paulina Andersson 2015-10-13

Inspirations weekend i London

Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Nu är vi tillbaka från London och Salon International och
super boostade med inspiration inför kommande höst och vinter.
Salon International är som ett skyltfönster för frisörvärlden. Här samlas det bästa skönhets kreatörerna för att visa sina senaste visioner. Här kunde man gotta sig i allt från mindre nya märken som vill visa framfötterna till stora påkostade montrar från välkända märken så som Vidal Sassoon och Ghd. Vi såg många nya spännande ekologiska märken på marknaden, men tyvärr är det ingen som riktigt helt lyckats knäcka koden - att vara både superbra för håret och naturen. Men vi ser verkligen en stor trend att allt fler och fler drar åt det hållet, vilket vi är väldigt glada för.🌱
Hår inspirationen inför kommande säsong är fortfarande väldigt avskalad och man har tagit mycket influenser från urbefolkningen runt om i världen. Mycket jordnära och framförallt kalla toner som granitgrå och murrigt mullvads brunt. Vad det gäller stylingen är det samma där mycket urfolks-betonat med flätor i alla former och stilar, gärna utdragna och långt ifrån slätkammade. Fokuset på frisyren har man flyttat upp på huvudet. Nacke och sidor får gärna vara lite mer sobert och enkelt medan det är uppe på huvudet eller i luggen det händer, både vad det gäller kvinnor och män. Vi såg en hel del olika klippningar på männen och där är fokuset just på hjässan. Sidorna är rejält nerklippta med maskin och gärna rakat precis i början på tinningar och nacke.
Vi uppdaterade inte bara vårt inspirations förråd utan även våra verktyg. Här fanns det saxar, knivar, kammar, borstar, fönar, you name it - ett mecka för oss saxnördar. Så efter mycket provklippande och kammande fram och tillbaka lyckades vi hitta några riktiga sax- och kam fynd. Finns inget bättre än när saxen bara dansar genom håret.
Nu ser vi framemot nya äventyr på salongen där vi får använda alla nya intryck och verktyg på er. Varmt välkommen till en spännande höst och vinter hos oss på Peach Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-10-12

Hårmässan i London

Hårmässan i London
Nu är vi helnöjda efter en lång dag på hårmässan i London. Vi är tillbaka på hotellet för att svida om till partyblåsan och bege oss ut för en middag i den stora stan. En härlig sammanställning från helgen kommer inom kort!
Jennie Andersson 2015-10-10

Peach Stockholm på Salon International

Peach Stockholm på Salon International
Nu är vi äntligen här i London på Salon International. En enorm frisörmässa med massa inspiration och spännande möten. Hela Peach-teamet hälsar hej och fler uppdateringar utlovas hela helgen! 😊
Camilla Lind 2015-10-10

Salon international

Salon international
Imorgon fredag den 9/10 kommer salongen att vara stängd, då vi hela gänget på Peach Stockholm drar på Salon International i London. Vi kommer fin kamma en av världens största frisörmässor på allt nytt som är på gång i frisör världen. Bloggen kommer självklart uppdateras med massa kul under hela helgen - So stay tuned :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-10-08

Fransk manikyr med glitter

Fransk manikyr med glitter
Man kan nog aldrig få nog av glitter! Här har jag gjort en variant på fransk manikyr med de vita utbytt mot glitter. En höstligare variant än den klassiska franska.
Malin Sevelin 2015-10-08

Ljusbrun ask hårfärg

Ljusbrun ask hårfärg
Här kommer en av dagens roligaste färgarbeten! Min fina kund förnyade idag sin hårfärg med hjälp av folieslingor och olika toningar. Jag la i nya ljusa slingor för att lyfta ombren lite högre upp och tonade hennes botten i en mustigare nyans. Längderna tonade jag i två nyanser; en riktigt, riktigt ask och en ljusbrun. Vi har sedan toppat det och lockat fram hennes egna busiga lockar. Håret fick en liten extra skjuts med hjälp av saltvattenspray och rundborste och voilà! 😊
Camilla Lind 2015-10-08

Varmbrun hårfärg

Varmbrun hårfärg
Här har vi en mustig varmbrun färg som jag gjorde på min härliga kund, passar perfekt för att liva upp höstens mörka dagar 🍂🍁
Jennie Andersson 2015-10-08

Lite ögongodis...

Lite ögongodis...
Lite ögongodis...
Lite ögongodis...
Lite ögongodis...
Lite ögongodis...
Här kommer ett kort inlägg med lite bilder jag spanat in i veckan och verkligen fastnat för.
Bara lite ögongodis sådär för att hålla inspirationen på topp!
Jag är verkligen svag för de iskalla hårfärgerna just nu (första bilden till vänster är så snygg) sen tycker jag att männen är himla stiliga i sina skägg, så det kan gärna få vara trendigt ett bra tag till... 🙈
Camilla Lind 2015-10-07

Trendalert - Man-Braids!

Trendalert - Man-Braids!
Trendalert - Man-Braids!
Den omåttligt populära långa tofsen hos killarna har tagit sig till nya, kreativa höjder.
Vad sägs som "Man-Braids" ?
Kul idé att förnya sin vanliga styling, gärna då med riktigt kortklippta sidor. Jag kommer ihåg när jag började kolla på tv-serien Vikings för en tid sedan och där ser man ju en hel del (snygga) män med olika flätor, så varför inte? 😋
Camilla Lind 2015-10-07

Lila ombre

Lila ombre
Lila ombre
Lila ombre
Idag fick jag göra ett fantastiskt roligt jobb på vår kollega Malin S! Efter att hon haft naturliga toner i håret under sommaren så var de nu dags att gå tillbaka till det färgstarka. Här har jag lagt en mörklila färg i botten och kammat ner, samt lagt ett par uppljusande slingor på längderna för lite mer liv och mjukare övergång. Det hela avslutades med att jag färgade in längderna med en mix av Revlons färginpackningar i toner av violett, lavendel och rosa. Det är inte många som vågar sig på en lila ombre men Malin vågar och bär upp den med bravur! :)
Malin Kvaernå 2015-10-05

Kort pagefrisyr

Kort pagefrisyr
Börjar denna soliga måndag med en kort page som jag klippte på min kund häromdan. Hon passade jättebra i denna frisyr och inte nog med det så är det hennes egna färg! Hoppas att ni får en härlig höstdag :)
Jennie Andersson 2015-10-05

Chokladbrun Lob

Chokladbrun Lob
Idag fick jag ett otroligt roligt jobb när min fina kund Jennie var här! Vi gjorde i våras ljusa slingor i hennes längder för ett naturligt intryck och sparade hennes naturliga färg i botten. Nu var hon redo för något nytt och jag har här färgat hennes hår i en härlig chokladbrun hårfärg och klippt av längden till den trendiga Lob-frisyren. En härlig solig fredag, vilken perfekt start på helgen! :)
Malin Kvaernå 2015-10-02

Gelenaglar med pressat glitter

Gelenaglar med pressat glitter
Före - under - efter!
Här har vi några riktigt mumsiga naglar med sommarkänslorna kvar. En fransk ombre, en riktig rosa toppat med glitter. Glittret har jag applicerat med en teknik som kallas för "pressat glitter". Med denna metod får man det verkligen att glänsa!
Malin Sevelin 2015-10-02

Kort page

Kort page
Klippte en lite ny variant av den korta pagen på min fina kund som jag hoppas kanske kan inspirera er som är sugna på ny frisyr till hösten! :)
Malin Kvaernå 2015-10-01