FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Varma hårfärger på Golden Globe

Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Jag håller på att knåpar på ett stort blogginlägg om vårens hårtrender och varma hårfärger är verkligen super inne i år. Medan jag filar vidare på mitt inlägg så får ni hålla tillgodo med dessa skönheter från årets upplaga av Golden Globe galan. Ronze, koppar och smörblond är så fina: mums, mums, mums!
Camilla Lind 2016-01-19

Blonda slingor

Blonda slingor
Blonda slingor
Här är en mjuk blond färg i olika nyanser som jag gjorde innan jul. Min söta kund har varit helblond väldigt länge och kände att hon ville ha lite mer nyans i håret. Så jag pepprade på med massa härliga slingor i flera olika nyanser. Sen satte jag även i 100 underbara extensions slingor för att få de där extra lyxigt långa håret. Jag stylade sen håret med en konformad locktång och avslutade det hela med glansspray :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-19

Nya stylingprodukter

Nya stylingprodukter
Nu har vi fått in nya stylingprodukter på salongen på Östermalm. Härliga färginpackningar från Revlon, Olaplex hemmabehandling, SP reseförpackningar - perfekta för handväskan och grymma stylingprodukter för killarna från American Crew.
Hilda Wistrand 2016-01-19

Blond ombre

Blond ombre
Här fick jag skapa en mjuk härlig ombre med toner av beige och vanilj. Och lagom till att bilden skulle knäppas bjöds de även på lite härligt solljus :)
Malin Kvaernå 2016-01-18

Pink ombre

Pink ombre
Pink ombre
Förra veckan fick jag leka loss på min kund Jennys härliga hår, och då var det en röd/rosa ombre som stod på schemat :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-01-18

Mattsvarta naglar

Mattsvarta naglar
Förra veckan gjorde jag detta set med svarta naglar! En mix av två olika glitter och ett matt topplack på de helsvarta naglarna fick det att bli så här snyggt!
Malin Sevelin 2016-01-18

Vi byter bokningssystem

Vi byter bokningssystem
Just nu jobbar våra it-nissar på att uppdatera till ett nytt och fräscht bokningssystem😃. Bokningen är tillbaka så fort vi bara hinner. Under tiden går det jätte bra att maila oss bokningen på team@peachstockholm.se.
Ha en underbar söndag och glöm inte att njuta av den underbara solen som är framme idag ☀️
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-17

Copper hair

Copper hair
Copper hair
Copper hair
Solen skiner utanför fönstret, snön gnistrar och det är lördag. En sån där färgsprakande lördag för idag har jag fått pyssla om fina Annelie. Vi fyllde på hennes kopparfärg rejält idag. Första gången hon kom till mig hade hon väldigt blekt och poröst hår med en önskan om en mjuk kopparblond. När man färgar så ljust hår finns det väldigt, väldigt få pigment i håret och för att få en fin och intensiv färg krävs flera påfyllningar. Första gången började jag med att förpigmentera håret och sedan färga med Wella. Idag hade vi inte ett lika superblekt hår att jobba med, så pö om pö så kommer hennes kopparfärger att sitta bättre. Under tiden rekommenderar jag varmt att man använder färgbevarande schampo och balsam samt boostar pigmenten med en färgbomb från Revlon. Till Annelies hår kör vi på nummer 740 (Koppar, copper, cuivre).
Visst blir man glad av att se det här färgsprakande svallet? Sann hårglädje! ✨
Camilla Lind 2016-01-16

Ljus blond med folieslingor

Ljus blond med folieslingor
Ljuvlig ljus blond tack vare många tunna, tunna folieslingor och en kall nyansering som avslut ❄️
Camilla Lind 2016-01-15

Beige blonde ombre

Beige blonde ombre
Här har jag jobbat med folieslingor och olika kalla toningar för att få bort den varma känslan som fanns i håret sedan innan. Resultatet blev en härlig naturlig ombre med mjuka beige-blonda toner. :)
Malin Kvaernå 2016-01-15

Bronde

Bronde
Här är en riktigt glansig Bronde hårfärg som jag gjorde igår på min fina kund. Håret är färgad som en Ecaille med extra djup i botten, tunna slingor i olika nyanser och ett fin färgkombination av guld, havre och kall beige. Hennes färg känns som mellan en brun och blond, vilket gör den till en bronde, färgad som en ecaille, två innefärger i en smäll! ☺️
Camilla Lind 2016-01-15

Trendalert: Ronze & Cuivre

Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Trendalert: Ronze & Cuivre
Kommer ni ihåg förra årets goding Ronze? En härlig färgkombination av mustig brons, brun och röd. Den här jätte fina färgen gör comeback 2016 och får uppbackning av sin franska kompis Cuivre. Cuivre betyder koppar, och just olika varma färger ligger verkligen i tiden i vår och sommar. Jag kommer att prata mer om vårens hårtrender, men jag börjar med dessa två pärlor.
Massa färginspiration finns i bildregnet här ovanför 😍
Camilla Lind 2016-01-14

Färgkorrigering

Färgkorrigering
Här fick jag en rejäl utmaning när min kund kom till mig med en Ombre färgad hos en annan frisör. Jag la folieslingor för att mjuka upp den hårda kanten och tonade håret i en naturligare och kallare ton. Eftersom håret var fläckigt och hade en så hård kant sen innan blir inte resultatet perfekt efter första färgkorrigering men det blev iaf lite mjukare och naturligare, ett steg i rätt riktning :)
Malin Kvaernå 2016-01-14

Kall blond

Kall blond
Min söta kund Agnes ville få nytt liv i sitt hår som hon tyckte blivit för mörkt och tråkigt. Så jag lade massa folieslingor i hela håret och avslutade det hela med en kalltoning, för att få den där underbara skandinaviska färgen. Jag önskar Agnes en underbar Asien resa och hoppas hon får gnistra i solen med sitt nya hår :).
Ingvild Norevik 2016-01-14

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Min kund kom in och ville inte ändra sin färg jättemycket men ändå ha en rejäl uppfräschning. Jag har lagt en lite mörkare färg i botten och sedan blandat längderna med både ljusa och mörkare slingor för att få skiftningar och liv i håret. Efter en rejäl toppning så blev denna mustiga, ljusbruna hårfärgen komplett! :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-01-14