FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Beige ton

Beige ton
Min härliga kund vart trött på utväxten som syntes snabbt i hennes helblekta hår, så nu har vi under en tid gjort en ombre istället med en svalare färg som är väldigt lik sin egen och nu slipper hon den skarpa kanten. En nyansering på längderna ger dom en härlig glans och fin beige ton. Visst har hon ett fint blont svall?
Jennie Andersson 2014-12-12

Mustig brun färg

Mustig brun färg
Här har jag gjort en hel rensning och trollat bort alla gråa strån och gav i stället håret en glansig, mustig brun färg som grund och lite mjuka slingor på längderna för att göra färgen mer levande. En toppning och lite lockar med den konformade locktången gjorde även sitt :)
Jennie Andersson 2014-12-12

Kopparblond

Kopparblond
Älskade koppar, vad du piggar upp i vintermörkret! Här har jag färgat och slingat i flera olika nyanser av honung, karamell och kopparblond för massa liv och glans. Lockarna är hennes egna som jag fönat fram med rundborsten och avslutat med lite hårolja :)
Camilla Lind 2014-12-11

Snönaglar

Snönaglar
Piggar upp stämningen lite med snygga snönaglar. Är det inge snö som faller utanför så får det falla ner på naglarna här innan istället. Här har vi mixat glitter i olika storlekar i vitt och även adderat lite, lite småkornigt glitter i en härligt ljus blå färg för att få de där lilla extra i vissa ljus!
Malin Sevelin 2014-12-11

Julnaglar 2014

Julnaglar 2014
Detta röda glitter, jag tror jag är kär! Här mixade vi de med ett kopprigt glitter i större flingor. Se hur bra glittret går ihop med varandra. Julnaglar i kortare modell, anpassat för en tjej som jobbar i stallet. Alla kan ha fina naglar! :)
Malin Sevelin 2014-12-10

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar
Jul och nyår börjar närma sig och kunderna vågar sig på lite mer färgglada naglar. Något som har blivit riktigt populärt nu till vintern är mandelformade naglar, lite spetsiga men även mot de rundare formerna. Här är två bilder på ursnygga helfärgad naglar. En i mörk lila uppiffat med ett härligt silvrigt glitter, perfekt till Nyår. De andra naglarna är i rundare modell och lite längre, 100 % inspirerade av julen. Lackade i en intensiv röd färg med två fingrar på vardera hand helt i rött glitter.
Malin Sevelin 2014-12-09

Håruppsättning

Håruppsättning
Här har vi en kund som skulle iväg på bankett och ville unna sig en håruppsättning dagen till ära, vilken jag fick turen att göra. Gjorde en mellanlåg uppsättning med en lite mer avslappnad känsla för att det inte skulle bli alltför uppstyrt. Åh så roligt det va!
Paulina Andersson 2014-12-09

Colorwow

Colorwow
Nu har vi fått in en till nyhet till salongen. Ni vet hur kämpigt det kan vara mellan färgningarna när utväxten kikar fram men man är inte riktigt redo för sitt frisörbesök än, då rekommenderar vi Colorwow. Det är ett tonat mineralpuder man penslar i sin utväxt och som sedan försvinner vid nästa tvätt. Vi har dem i fem olika nyanser, så det passar även de gråa håren samt de med ljusa slingor som börjar känna sig mörk i botten. Enkelt och så himla bra! Gå in på deras hemsida (http://www.colorwowhair.com/uk/cw-landing-uk) och kika mer eller kom gärna förbi salongen och prova! :)
Camilla Lind 2014-12-09

Vinterfärger

Vinterfärger
Vinterfärger
Vinterfärger
I början av november var vi på en inspirerande visning med Wella och Björn Axén som bland annat visade oss vilka trendfärger som gäller nu i vinter. Här några av de vinterfärger vi fick se som kanske kan inspirera :)
Smokey grey - Den här trenden är nog den som kändisarna tagit till sig mest. Hollywoodprofiler som Rihanna, Kelly Osbourne och Nicole Richie är några av dom som vågat sig på just den och spridit inspiration. Supersnygg färg både mörk som ljus eller varför inte köra en ombre variant? Varför säger man just "smokey grey" då, jo denhär färgen ska du satsa på att få så matt finish som möjligt på. Alltså, skrota glanssprayen och satsa på en rufsig nästan dammig look som skapas lätt av ett torrschampo eller en torr hårspray.
Kort och gott, "Grey is the new black" !
Oxblodsrött - Är det rött hår man vill ha är den hetaste nyansen just nu den djupmörka blodröda färgen som gäller. Tänk blod och vampyr, en supersnygg färg tycker vi som även blir det lilla extra om man matchar med ett mörkrött läppstift eller röd klänning.
Senapsgult - Ja, gult är ju en färg som vi frisörer ofta får kämpa med att få bort i kundernas hår så därför är dehär en väldigt cool och nytänkande hårtrend för den modiga. Det är inte kycklinggult som gäller utan den mörkare varianten som vi nu också ser på många klädesplagg i butikerna.
Instamatic - Tidigare i höstas kom denna nyhet upp på bloggen men tänkte påminna om den just för att de är så hett just nu. Matta pastellnyanser är supersnyggt att lägga in som effekt i håret för att liva upp sin färg och få något nytt och spännande. På visningen fick vi se hur de lagt alla olika nyanser som slingor i ett och samma hår, vilken effekt! Vågar du? :)
Malin Kvaernå 2014-12-06

Hårförlängning

Hårförlängning
Här har vi en sprakande förvandling med hjälp av en ny hårfärg och 60stk keratinslingor från SoCap. En hårförlängning behöver inte alltid vara superduper lång, men tänk vilken skillnad bara den här extra decimetern gjorde för min fina kunds hår. Nu är det både tjockare och glansigare! :)
Camilla Lind 2014-12-05

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Glitter i all ära men visst är det snyggt med denna klassiska franska manikyr. Här gjorda med en soft vit i kort modell. Fräsch och snygg i alla lägen!
Malin Sevelin 2014-12-04

Kopparrött

Kopparrött
Idag hade vi besök av Victoria som ville få en rejäl förändring i form av kopparrött hår. Hon har färgat sitt hår mörkbrunt hemma i ca 15 år så hennes utgångsläge var nästan svart och matt. Blev så taggad på denna utmaning att jag tyvärr glömde att ta en förebild, men på bilderna här är det först resultatet av en avfärgning och sedan slutresultatet. I dessa fall när håret är väldigt mörkt och speciellt när det är hemmafärgat så kan man tyvärr aldrig lova hur mycket ljusare det kommer att bli vid första besöket då vi sätter hårets kvalitet i första hand. Men idag släppte färgen oväntat bra och slutresultatet blev så som hon önskade. :) Härlig förvandling i vintermörkret!
Malin Kvaernå 2014-12-03

Hår till festen

Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Nu har säsongens fester dragit igång och jag tänkte bjuda på ett bildregn med härlig hårinspiration till jul och nyår. Google är fylld med nyttiga DIY (Do it Yourself) där du hittar bra tips för att få till ditt hår till festen. Mitt tips som jag använder ofta på salongen är en tuperingsborste från GHD, gärna tillsammans med torrschampo och glansspray som finish.
Till årets fester ser vi många glittriga accessoarer som lyfter hela din look, vare sig du har kort eller långt hår. Vi ser även många knutar, snekammade lockar och backslicks med sotade ögon och/eller markerade läppar. Gå igenom hela din outfit när du väljer hår: är kläderna väldigt pompösa och glittriga kanske en stram knut med fokus på ögon är det som passar bäst, medan en snällare outfit kanske kan hottas upp med mycket hår, löshår och smycken.
Bläddra bland bilderna och inspireras, googla "DIY hair" eller kom förbi salongen för lite tips och trix. Lycka till!
Camilla Lind 2014-12-03

Naturlig blond

Naturlig blond
Söta Emelie var hos mig igår och var sugen på att få en mer naturlig blond med en lätt sombre känsla. Jag har använt mig av Wellas Illumina hårfärg i botten och sedan tonat längderna till en mjuk honungsvarm beige. Hon fick sedan en rundare form på sin klippning och en styling med den konformade locktången. Vilket magiskt långt hår hon har, blev verkligen jätte fint! :)
Camilla Lind 2014-12-03

Julklappar

Julklappar
Att julen är här med allt mysigt som hör den till har nog ingen missat. Vi har lagom till juletider fått in härliga produkter som gör sig utmärkta under granen :) Vi har bland annat fått in årets färg av, enligt oss, den överlägset bästa plattången GHD i roseguld, och den kommer dessutom med en snygg väska för resetillfällen. Den andra nyheten är en julbox med Wella's Luxe Oil produkter. I boxen ingår schampo, olja och inpackning som alla vårdar och återfuktar torra och slitna hår. Så har du idétorka när det gäller julklappar så är detta produkter som gör succé :)
Malin Kvaernå 2014-12-01